Udskrivning

Tilslut HTC Flyer til en understøttet printer, og udskriv dokumenter, e-mail-meddelelser, billeder og andet.
Vigtigt:
  • Både printer og HTC Flyer skal aktiveres og tilsluttes til det samme lokale netværk. Opret forbindelse fra HTC Flyer til det lokale netværk med Wi-Fi. Der henvises til printerens brugervejledningen vedrørende, hvordan du tilslutter printeren til et lokalt netværk.
  • Det lokale netværk må ikke være bag en firewall.
  1. Åbn et program, f.eks. Mail eller Galleri, og vælg den fil, du vil udskrive.
  2. Tryk på > Udskriv.
  3. På skærmen Udskriv skal du trykke på den printer, du vil bruge.
  4. Vælg de filer, du vil udskrive øverst på skærmen, eller indstil det sideantal, du vil udskrive.
    Tip: Tryk på Avanceret for at angive sidestørrelsen, -layout og -retning samt vælge, om du vil udskrive i farve eller sort/hvid.
  5. Tryk på Udskriv.

Du kan kontrollere udskriftsdetaljerne ved at åbne meddelelsespanelet og så trykke på det emne, du udskriver.