Synkronisere mediefiler mellem HTC Flyer og computerens multimedieprogram

Synkronisere mediefiler mellem HTC Flyer og computerens multimedieprogram

Synkroniser musik, billeder og videoer, som du kan lide at se eller lytte til fra et foretrukket multimedieprogram på computeren. Dette program skulle understøtte Media Transfer Protocol (MTP).

Hvis du f.eks. har Windows 7 på computeren, kan du åbne Windows Media Player og synkronisere HTC Flyer som en bærbar medieenhed.

Vigtigt: Afhængigt af computerens operativsystem og det multimedieprogram, du bruger, skal du måske hente og installere MTP-driveren, så den fungerer med HTC Flyer på computeren. Der henvises til computerens brugervejledning, hvor der er flere oplysninger rom mediesynkronisering via MTP.
  1. Tilslut HTC Flyer til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du Mediesynkronisering og trykker så på Udført.
  3. På computeren åbner du multimedieprogrammet og konfigurerer så multimedieprogrammet til at anerkende HTC Flyer. Se i multimedieprogrammets brugervejledning for at få mere at vide.
I modsætning til tilstanden Diskdrev kan du stadig bruge programmer på HTC Flyer til at få adgang til Tablet-lageret eller lagerkortet (hvis det er indsat).