Startskærm

Din startskærm er der, hvor du gør HTC Flyer til din egen. Den leveres med en vejrurs-widget, der viser tidspunktet og vejret der, hvor du er nu. Du kan også tilføje dine foretrukne programmer, genveje og widgets, så de kun er et tryk væk. Du finder ud af hvordan under Personalisering.

Knapper på startskærm

Vigtigt: Hvis du har foretaget en softwareopdatering for at opgradere din Tablet til Android 3.2, vil du se, at de oprindelige knapper START, MENU og TILBAGE nederst på berøringsskærmen nu er deaktiveret. Brug skærmknapperne.
  1. Stemmestyring
  2. Apps
  3. Personaliser
  4. Tilføj widgets, programmer eller genveje
  5. Seneste applikationer
  6. Startside
  7. Tilbage

Udvidet startskærm

Når du begynder at gøre mere med HTC Flyer, finder du måske ud af, at en startskærm ikke er nok. Ingen problem. Du kan bruge op til fire ekstra skærme. Det skulle være nok.
Glid din finger vandret til venstre eller højre, hvorefter du vil finde mere plads til tilføjelse af ikoner, widgets og andet.
Tryk på for at returnere til hovedstartskærmen (dvs. midterstartskærmen).

Bruge visningen Spring

Hvis du vil springe direkte til den skærm, du ønsker, skal du klemme på skærmen for at vise Spring. Den viser alle fem startskærme som miniaturer.

Tryk bare på den, du ønsker, og du springer lige til den.