Måder at få kontakter på HTC Flyer

Der er flere måder, du kan føje kontakter til HTC Flyer. Du kan synkronisere HTC Flyer med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
Gmail Google-kontakter importeres til HTC Flyer, når du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter lige fra HTC Flyer.
Facebook Log på din Facebook-konto via Facebook for HTC Sense for at importere dine Facebook-venners kontaktpersonoplysninger.
Tablet-kontakter Opret og gem kontakter direkte på HTC Flyer.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC Flyer.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefon med computeren, og brug så HTC Sync til at synkronisere HTC Flyer med computerens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.
Microsoft Exchange ActiveSync *HTC Flyer synkroniserer dine arbejdskontakter via Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbejdspladsen.
Overfør Brug programmet Overfør til at overføre dine kontakter og andre understøttede datatyper fra din gamle telefonen til HTC Flyer.