INDSTILLINGER & SERVICES
Nulstilling af HTC EVO 3D
INDSTILLINGER & SERVICES

Nulstilling af HTC EVO 3D

Hvis du giver HTC EVO 3D til en anden, eller HTC EVO 3D har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-nulstilling).

Advarsel: Nulstilling til fabriksstandarder sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Nulstilling af fabriksdata.
  3. Tryk på Nulstil telefon, og tryk så på Slet alting.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapper

Hvis du ikke kan tænde for HTC EVO 3D eller få adgang til indstillinger, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapperne på HTC EVO 3D.

1. Fjern batteriet, vent et par sekunder, og genindsæt så batteriet.
  2. Tryk og hold på knappen LYDSTYRKE NED, og tryk og hold så på knappen TÆND/SLUK.
  3. Vent indtil skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED.
  4. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSINDSTILLINGER, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d