Genstart af HTC EVO 3D

Hvis HTC EVO 3D kører langsommere end normalt, et program kører ikke korrekt, eller hvis HTC EVO 3D ikke reagerer, kan du prøve at genstarte HTC EVO 3D og se, om det hjælper med at løse problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen.
  2. Lås skærmen op.
  3. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.
    Bemærk: Hvis disse trin ikke fungerer, kan du fjerne og udskifte batteriet og så tænde for HTC EVO 3D for at genstarte den.