Styring af hukommelse

Kontrol af, hvor meget telefonhukommelse der kan bruges

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager. Den tilgængelige hukommelse i telefonen vises i afsnittet Internt lager.

Kontrollere den tilgængelige lagerplads på kortet

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager. Den samlede og tilgængelige lagerkorthukommelse vises i afsnittet SD-kort.

Lave mere lagerplads (Internt lager)

Frigør nemt noget lagerplads ved at rense program-cachen, flytte eller fjerne programmer og slette gamle mails og meddelelser på én gang.
Vigtigt: Du kan ikke flytte eller fjerne forudinstallerede programmer.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager og under Internt lager trykker du på Opret mere plads.
  3. På skærmen Ryd op i cache vælger du, om du vil rydde cachen med kun sjældent brugte programmer eller alle programmer. Tryk derefter på Næste.
  4. På skærmen Programlager:
    • Tryk på Flyt programmer til SD-kort, hvis der er programmer, som du kan overføre til lagerkortet.
    • Tryk på Fjern programmer, hvis der er programmer, som du vil fjerne.
  5. Tryk på Næste.
  6. På skærmen Lager til e-mail og meddelelser:
    • Angiv færre dage for e-mails, der skal hentes, så ældre e-mails bliver fjernet fra lageret automatisk.
    • Sænk antallet af tekst- og multimediemeddelelser pr. samtale.
  7. Tryk på Udfør.

Rydning af program-cache og -data

Du kan slette data eller rydde cachen pr. program.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer.
  3. På fanen All trykker du på et program.
  4. På skærmen trykker du på Slet data og/eller Slet cache.

Afinstallation af et program

Vigtigt: Du kan ikke afinstallere et program, der er forudinstalleret på HTC EVO 3D.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil afinstallere.
  4. Tryk på Afinstaller.

Flytning af et program til eller fra lagerkortet

Vigtigt: Du kan ikke flytte et program, der er forudinstalleret på HTC EVO 3D.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil flytte.
  4. Vælg, om du vil flytte programmet til lagerkortet eller til HTC EVO 3D.

Stop kørsel af programmer med Jobliste

Brug Jobliste til at frigøre hukommelse ved at standse kørende programmer, som du ikke aktuelt bruger.
  1. På startskærmen trykker du på > Jobliste.
  2. I listen Alle programmer trykker du på til højre for programnavnet for at standse det.