INDSTILLINGER & SERVICES
Ændring af indstillinger for lyd
INDSTILLINGER & SERVICES

Ændring af indstillinger for lyd

Skifte mellem stille, vibrerings- og normal tilstand

Gør et af følgende:
  • For at ændre fra lydløs til normal tilstand, trykker du på knappen LYDSTYRKE OP.
  • For at ændre fra vibreringstilstand til normal tilstand, trykker du to gange på knappen LYDSTYRKE OP.
  • Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Lyd > Lydprofil.

Afspilning af en lyd, når du vælger elementer på skærmen

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Lyd ved berøring.

Automatisk sænkning af ringelydstyrken

HTC EVO 3D har en stille ringefunktion, der automatisk sænker ringelydstyrken, når du flytter den.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Stille opringning ved besvarelse.

HTC EVO 3D til at ringe højere i din lomme eller taske

Som hjælp til at undgå ubesvarede indkommende opkald, når HTC EVO 3D er i lommen eller tasken, vil funktionen Lommetilstand gradvis øge ringelydstyrken og vibrere, når du modtager et opkald.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Lommetilstand.

Automatisk skifte til højttalertelefon

Når du er i en samtale, kan du slå højttalertelefonen til ved bare af vende HTC EVO 3D om.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vend for højttaler.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d