Beskyttelse af HTC EVO 3D med en skærmlås

Beskyt dine personlige oplysninger, og forhindr andre i at bruge HTC EVO 3D uden din tilladelse, ved at angive et mønster for skærmlås, face unlock, en pinkode eller en adgangskode.

Du bliver bedt om din skærmlås hver gang HTC EVO 3D tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. Tryk på Lås telefon efter, og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også rydde Gør mønster synligt eller Gør adgangskoder synlige, hvis du ikke ønsker, at skærmlåsen skal vises, når du låser op.

Har du glemt dit skærmlåsemønster?

Hvis du har glemt skærmens låsemønster, får du op til fem forsøg på at låse HTC EVO 3D op.

Hvis det ikke lykkes, kan du låse HTC EVO 3D op ved at indtaste din Google-kontos brugernavn og adgangskode.

1. Indtast dit låsemønster på oplåsningsskærmen.
  2. Efter det femte forsøg bliver du bedt om at vente i 30 sekunder. Tryk på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og då låse den op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt mønster?, når den vises.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind. Du bedes derefter om at oprette et nyt låsemønster til skærmen. Hvis du ikke længere vil det, skal du trykke på Annuller.