Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt

Du kan lytte til musik på et Bluetooth-stereohovedsæt eller gennemføre håndfri samtaler med et kompatibelt Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt.
Vigtigt:
  • Hvis du vil lytte til musik med hovedsættet eller bilsættet, skal hovedsættet eller bilsættet understøtte A2DP Bluetooth-profilen.
  • Inden du kan tilslutte hovedsættet, skal du indstille det, så det kan findes, således at HTC EVO 3D kan finde det. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, kan du trykke på Bluetooth til/fra-omskifteren for at slå det til.
  3. Tryk på Bluetooth. Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Hvis du ikke kan se dit hovedsæt på listen, trykker du på og derefter på Søg efter enheder for at opdatere listen.
  5. Når du ser navnet på dit hovedsæt i afsnittet med Tilgængelige enheder, skal du trykke på det.
  6. HTC EVO 3D forsøger automatisk at parre sig med hovedsættet.
  7. Hvis den automatiske parring mislykkes, skal du indtaste den adgangskode, som blev leveret med hovedsættet.
Parrings- og forbindelsesstatus vises under det håndfri hovedsæts eller bilsættets navn i afsnittet med Bluetooth-enheder. Når Bluetooth-hovedsættet eller bilsættet er tilsluttet til HTC EVO 3D, vises ikonet for tilknyttet Bluetooth i statuslinje.

Genoprettelse af forbindelse til et hovedsæt eller et bilsæt

Normalt kan du nemt genoprette forbindelse til dit hovedsæt ved at aktivere Bluetooth på HTC EVO 3D og så aktivere hovedsættet. Du skal dog måske oprette forbindelse manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.
Vigtigt: Sørg for, at hovedsættet er synligt. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, kan du trykke på Bluetooth til/fra-omskifteren for at slå det til.
  3. Tryk på Bluetooth. Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Tryk på hovedsættets navn i afsnittet om parrede enheder.
  5. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med headsettet/bilsættet, for at finde adgangskoden.

Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet eller bilsættet, kan du følge vejledningen under Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed i dette kapitel og så følge vejledningen under Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt ovenfor.