Grundlæggende om Bluetooth

Tænde/slukke for Bluetooth

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Bluetooth fra/til-kontakten for at slå til eller fra.
Bemærk: Du kan deaktivere Bluetooth, når du ikke bruger det for at spare på batteriets strøm eller på steder, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, f. eks. ombord på et fly eller på hospitaler.

Ændring af enhedens navn

Enhedsnavnet identificerer HTC EVO 3D i forhold til andre enheder.

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, kan du trykke på Bluetooth til/fra-omskifteren for at slå det til.
  3. Tryk på Bluetooth. Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Tryk på , og tryk så på Omdøb telefon.
  5. Indtast navnet på HTC EVO 3D i dialogboksen, og tryk på Omdøb.