Brug af HTC EVO 3D som et modem (USB-tethering)

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug internetforbindelsen på HTC EVO 3D for at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Brug HTC EVO 3D som modem ved først at installere HTC Sync på computeren.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste.
  1. Sørg for, at dataforbindelse på HTC EVO 3D er aktiveret.
  2. Tilslut HTC EVO 3D til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du USB-tethering og trykker så på Udført.