Dataforbindelse

Når du tænder for HTC EVO 3D for første gang, konfigureres den automatisk til bruge din udbyders dataforbindelse (hvis der er indsat et SIM-kort).

Kontrol af den dataforbindelse, du bruger

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilt netværk > Netværksudbydere eller Navne på adgangspkt.

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilt netværk Til/fra-kontakten for at slå dataforbindelse til eller fra.
Vigtigt: Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatiske opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.

Oprette et nyt adgangspunkt

Vigtigt: Før du tilføjer endnu en dataforbindelse, skal du have navnet på adgangspunktet og indstillinger (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det behøves) fra mobiludbyderen klar.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilt netværk > Navne på adgangspkt.
  3. På skærmen APN'er trykker du på og så på Nyt APN.
  4. På skærmen Rediger adgangspunkt indtaster du indstillingerne for APN. Tryk på indstillingselementet for APN for at redigere det.
  5. Tryk på , og tryk så på Gem.

Aktivere data-roaming

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, kan være dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilt netværk og marker så afkrydsningsfeltet Data-roaming.
Marker afkrydsningsfeltet Lyd ved data-roaming, hvis du vil have, at HTC EVO 3D skal afspille en lyd, når den opretter forbindelse til et roaming-netværk.