INDSTILLINGER & SERVICES
Installation af et program fra computeren til HTC EVO 3D
INDSTILLINGER & SERVICES

Installation af et program fra computeren til HTC EVO 3D

Hvis du har programfiler (*.apk) på computeren, kan du bruge HTC Sync til at installere dem på HTC EVO 3D. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.
Bemærk: Sørg for at HTC EVO 3D er konfigureret til at tillade programinstallation fra forskellige kilder. Det gør du ved at trykke på på startskærmen, trykke på Indstillinger > Sikkerhed og så markere afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  1. På enhedspanelet klikker du på Oversigt.
  2. Klik på Programinstallation.
  3. Gennemse for at finde programfilen på computeren, og klik på Åbn. Installationsprocessen begynder på HTC EVO 3D.
  4. Kontroller HTC EVO 3D's skærm for at se, om der er yderligere vejledninger til færdiggørelse af installationen.
  5. Når installationen er færdig, trykker du på Afbryd.
  6. Fjern HTC EVO 3D på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d