Konfigurering af HTC Sync til at genkende HTC EVO 3D

1. Tilslut HTC EVO 3D til computeren med USB-kablet, som lå i kassen.
  2. Når HTC EVO 3D beder dig om at vælge typen af USB-forbindelse, skal du trykke på HTC Sync og derefter på Udført. Vent på at HTC Sync genkender HTC EVO 3D.
  3. På skærmen for enhedskonfiguration indtaster du et navn på HTC EVO 3D.
  4. Klik på Gem.
Tip: Hvis du på et senere tidspunkt vil ændre navnet for HTC EVO 3D, skal du klikke på Oversigt > Enhedskonfiguration.