Om HTC Sync

Med HTC Sync kan du synkronisere følgende data mellem din computer og HTC EVO 3D:
  • Dine lagrede kontaktpersoner på Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner
  • Aftaler og begivenheder i Outlook eller Windows Kalender
  • Billeder, videoer, musik og afspilningslister
  • Bogmærkede websider
  • Dokumenter og e-mail-vedhæftninger
  • Hente kort og nyttige tilføjelsestjenester til programmet LocationsHTC EVO 3D

Du skal manuelt slå disse typer data til eller fra for at starte eller stoppe synkronisering af dem.

Installere HTC Sync

Vigtigt:
  • HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at kunne oprette forbindelse og synkronisere med HTC EVO 3D.
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync for at få en problemfri installation.
  • Marker og kopier installationsprogrammet til HTC Sync fra lagerkortet (hvis det er der), og installer det på computeren.
  • Hent HTC Sync-softwaren til HTC EVO 3D fra vores supportwebsted (www.htc.com/help/), og installer det på computeren.
Fra tid til anden kommer der softwareopdateringer til HTC Sync. I HTC Sync skal du klikke på rullelistens pileknap ved siden af Hjælp, og dernæst klikke på Søg efter opdatering.