Lytte til FM-radio

Stil ind på, og lyt til dine foretrukne radiostationer med FM-radioprogrammet.
Vigtigt: Du skal først tilslutte et hovedsæt til lydstikket på HTC EVO 3D for at bruge FM-radio. FM-radio bruger stereohovedsættet som FM-radioantenne,
På startskærmen trykker du på > FM-radio.
Første gang du åbner for FM-radio, vil det automatisk scanne efter tilgængelige FM-stationer, gemme dem som forudindstillede og spille den første fundne.

Stil ind på en FM-station

Der er flere ting, som du kan gøre, når du står på skærmen FM-radio:
  • Tryk på for at se listen over Alle forudindstillede og vælg så en station, som du vil lytte til.
  • Trykke på for at gå til den forrige tilgængelige FM-station eller for at gå til den næste tilgængelige FM-station.
  • Træk i skyderen for at indstille til en frekvens på FM-båndet.
  • Tryk på for at finindstille radiofrekvensen med -0,1 MHz eller for at finindstille radiofrekvensen med +0,1 MHz.
  • Tryk på for at tilføje et forudindstillet navn på den aktuelle station, du har valgt.
  • Tryk på for at scanne igen og gemme FM-stationer, sætte lyden på lydløs og mere.

Lukning eller slukning af FM-radio

• Tryk på for at fortsætte med at lytte til radio, mens du bruger andre programmer.
  • Sluk helt for FM-radio ved at trykke på .