PROGRAMMER & FUNKTIONER
Læsning af nyheds-feeds
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Læsning af nyheds-feeds

Lad være med at ikke at kende til gårsdagens nyheder. Brug programmer Nyheder til at abonnere på nyheds-feeds, der dækker breaking news, sport, de bedste blogs og andet. Du kan også få opdateringer baseret på bestemte søgeord.

Abonnere på nyhedskanaler

1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. Tryk på , og tryk så på Abonnementer > Tilføj feeds.
  3. Vælg en kanal, du vil abonnere på:
    • Tryk på en kategori, f.eks. Blogs eller Underholdning for at vælge mellem populære nyheds-feeds.

• Tryk på Søg efter flere (eller Søg > Søg efter flere) for at søge efter et bestemt søgeord eller feed-URL.

4. Tryk på Tilføj.
Tip: For at ophæve abonnementet på kanalen trykker du på , og dernæst på Ophæv abonnement. Vælg de feeds, du vil ophæve abonnement på, og tryk så på Slet.

Tilføje et søgeord

Find nemt historier af interesse for dig ved at indtaste et søgeord.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. Tryk på , og tryk så på Mine emner > Søgeord > Tilføj søgeord.
  3. Indtast søgeordet, og tryk så på Tilføj. Det nye søgeord tilføjes på Søgeordlisten.
Tryk på det nye søgeord for at vise de historier, der indeholder det.

Læse en historie

1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På skærmen Alle emner trykker du på en historie, som du vil læse.
Tryk på for at se andre muligheder som f.eks. at sætte et tag ved historien eller ændre skrifttypestørrelsen.

Ændre opdateringsplan og indholdsindstillinger

1. I programmet Nyheder trykker du på og så på Indstillinger (eller Mere > Indstillinger).
  2. Administrer synkroniseringsvalg, vælg standardvisningen for nyheder mm.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d