PROGRAMMER & FUNKTIONER
Læse eBooks
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Læse eBooks

Start dit eget bibliotek over bestsellere og litterære klassikere lige på HTC EVO 3D. Brug programmet Reader til at læse og hente eBooks fra Kobo, som er en onlineboghandler.
  1. På startskærmen trykker du på > Reader.
  2. Glid fingeren til venstre eller højre over skærmen for at finde de tilgængelige eBooks.
  3. Tryk på en eBook for at åbne den.
  4. Tryk på skærmen for at bruge disse funktioner:
    Træk i skyderen for hurtigt at gå til en side eller springe mellem kapitler.
    Spring Vis indholdsfortegnelsen og dine bogmærkede sider. Du kan også se noter og fremhævelser, som du har markerede i bogen.
    Marker Bogmærk siden.
    Skriftstørrelse Skift størrelsen på skrifttypen.
    Del Anbefal bøger til dine venner. Du kan dele bogtitlen på dine sociale netværk eller sende den som sms eller e-mail.
  5. For at fremhæve et ord eller tage et notat, trykker og holder du på et ord, og trækker i start- og slutmarkørerne for at vælge den omgivne tekst.

Hente en eBook

Gennemgå boghandleren, og vælg mellem hundredvis af tilgængelige titler, som du kan hente.

Vigtigt: Du skal have:
  1. Hvis du ikke er logget ind på Kobo og Adobe-id-konti, skal du trykke på og så på Konti for at logge ind.
  2. Reader-hovedskærmen trykker du på .
  3. På fanen eBooks fra Kobo gør du et af følgende for at finde en bog:
    • Tryk på en kategori for at se tilgængelige bogtitler.
    • Vis flere kategorier. Tryk på , og tryk så på enten Gennemse eller Opdag.
    • Tryk på for at finde en bestemt bogtitel eller forfatter.
  4. Tryk på den eBook, du vil hente.
  5. Tryk på for at foretage bestillingen.
  6. Angiv dine indkøbsdetaljer, og tryk så på Køb.
  7. Tryk på for at hente eBook'en. Når du har hentet den, kan du finde den i dit bibliotek.
Tip: Hvis du tidligere har købt eBooks fra Kobo på computeren, skal du gå til fanen Tilgængelig til hentning i Reader for at hente dem til HTC EVO 3D.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d