Brug af Ur

Om HTC Ur-widget'en

Brug HTC Ur-widget'en til at se dags dato, tidspunktet og placeringen. Du kan også bruge Ur til at vise tidspunktet i en anden by.

Ændre placeringen for Ur-widget'en

Som standard viser Ur-widget'en de aktuelle vejrforhold. Du kan tilpasse Ur-widget'en på startskærmen til at vise vejret for en anden placering.
  1. Tryk og hold på Ur-widget'en, og træk den så til knappen Rediger.
  2. Vælg en by.

Hvis du ikke ser den by, du ønsker, skal du trykke på for at søge efter den og tilføje den.

3. Tryk på Udført.
Tip: Du kan tilføje mere end én Ur-widget til den udvidede startskærm.

Om programmet Ur

Få mere ud af programmet Ur end bare dato og tidspunkt. Brug HTC EVO 3D som et skrivebordsur fuldt med vejroplysninger eller som et verdensur, så du kan se, hvad klokken er i byer over hele verden. Du kan også bruge den som vækkeur, stopur eller nedtællingstimer.
Åbn programmet Ur ved at trykke på fra startskærmen og derefter på Ur. Tryk på fanerne i nederste række eller glid fingeren over fanerne for at skifte mellem de forskellige funktioner.

Indstillinger for Verdensur

Indstille din hjemby

1. På fanen Verdensur trykker du på og så på Startsideindstillinger.
  2. Indtast navnet på din hjemby.
  3. Rul gennem listen, og tryk på din hjemby.

Manuel indstilling af dato og tidspunkt

1. På fanen Verdensur trykker du på og så på Lokale tidsindstillinger.
  2. Ophæv markering i afkrydsningsfelterne Automatisk dato & tidspunkt og Automatisk tidszone og indstil derefter tidszonen, datoen og tidspunktet efter behov.

Tilføjelse af en by til skærmen Verdensur

1. På fanen Verdensur trykker du på .
  2. Indtast navnet på den by, du vil tilføje.
  3. Rul gennem listen og tryk på den by, du vil tilføje.

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  2. Indstil alarm trækker du fingeren op eller ned for at rulle tidshjulene og angive alarmtidspunktet.
  3. Hvis du vil have alarmen til at gentages, trykker du på Gentag og indstiller, hvornår du vil have alarmen til at aktiveres.
  4. Tryk på Udført.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet (ved at trykke på det) for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på .

Sletning af en alarm

1. Tryk på på fanen Alarmer, og tryk så på Slet.
  2. Vælg de alarmer, som du vil slette, og tryk så på Slet.