Søge efter et interessant sted i nærheden

Brug Places for at finde interessante steder i nærheden af din aktuelle placering. Places bruger Google Maps til at søge efter steder, som du måske vil finde, f.eks. den nærmeste benzintank eller pengeautomat.
Vigtigt: Før du bruger Places, skal du aktivere placeringskilder.
  1. På startskærmen trykker du på > Places.
  2. Tryk på den type sted, du vil søge efter, eller tryk på for at indtaste det, du leder efter. Hvis der findes flere steder, vil søgeresultaterne blive vist i en liste.
  3. Du kan:
    • Tryk på Kortvisning for at se, hvor disse steder er på kortet.
    • Tryk fra søgeresultatlisten på et sted for at se flere oplysninger.