Søge efter en placering

Du kan på Google Maps søge efter en placering, f.eks. en adresse eller en virksomheds- eller institutionstype, f.eks. museer).

1. I Kort trykker du på .
  2. Indtast det sted, du leder efter, i søgefeltet.
  3. Tryk på Retur-tasten på tastaturet for at søge efter den placering, du indtastede, eller tryk på et foreslået søgeemne. Søgeresultaterne vises som markeringer på kortet.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på en markør . Der åbnes så en ballon, der viser placeringens navn. Hvis det er dét, du leder efter, trykker du på ballonen.
    • Tryk på Resultatliste for at vise søgeresultaterne som en liste, og tryk så på placeringen.
    Detaljer om den valgte placering vises på skærmen.
  5. Tryk på skærmknapperne for at se placeringen på et kort, få kørselsvejledninger, få vist placeringen i Gadevisning (hvis tilgængelig) mm. Rul ned ad skærmen for at se flere muligheder.

Rydning af kortet

Når du har søgt på et kort, kan du fjerne de forskellige markører, der er tegnet på det.

Tryk på , og tryk så på Ryd kort.