PROGRAMMER & FUNKTIONER
Sådan fungerer kort
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Sådan fungerer kort

Når du åbner Google Maps, kan du nemt finde din placering på kortet eller undersøge steder i nærheden ved at panorere og zoome ind og ud på kortet.

Vigtigt: Find din placering med Google Maps ved at aktivere placeringskilder.
  1. På startskærmen trykker du på > Kort.
  2. Tryk på for at vise din aktuelle placering. Den blå markering viser din aktuelle placering på kortet.
  3. Tryk på for at tænde/slukke for Kompas-tilstand. I Kompastilstand skifter kortet til en vinklet visning og retter sig automatisk ind, afhængigt af de retning, du vender mod.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d