PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hente kort eller købe tjenester
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hente kort eller købe tjenester

Skal du til et andet land på ferie? Du kan hente kortet over det land, du skal til, gratis. Du kan også hente eller købe yderligere tjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskamera og sving-for-sving-stemmevejledning.
Vigtigt: Du skal oprette forbindelse til internettet for at hente eller købe kort og tjenester.
  1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på , og tryk så på Hent mere.
  3. Glid til fanen med det element eller den tjeneste, som du vil hente.
  4. Afhængigt af det valgte skal du trykke på Hent eller Køb.

Hvis du har en voucher-kode, skal du indtaste den ved at trykke på Indtast voucher-kode øverst på fanen Køb navigation.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d