Planlægning af dine ture

Brug Ture til at planlægge din rejseplan. Udpeg steder i en by eller et land, som du vil besøge, og få så nemt vejledning i at komme fra en destination til den næste.

Oprettelse af en tur

1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på Hurtige links > Ture.
  3. Tryk på .
  4. Hvis det ikke er første gang, du opretter en turm trykker du på Opret en ny tur.
  5. Indtast en navn på turen.
  6. Tryk på Tilføj sted til tur, og søg så efter et interessant sted blandt de tilgængelige muligheder.
  7. Tilføj flere steder, som du vil besøge.
  8. Tryk på Gem.

Få kørselsvejledninger til dine interessante steder

1. På fanen Ture trykker du på en tur for at åbne den.
  2. Tryk på for at se kortet.
  3. Tryk på . Kortet viser ruten til de steder, du har tilføjet, med start i den første i rejseplanen.
  4. Gør et af følgende:
    • Nederst på skærmen trykker du på eller for at følge ruten til din rejseplan.
    • Glid op ad retningslinjen, og tryk på den vejledning, du skal følge, for at komme til din rejseplan.

Styring af en tur

Har du ændret rejseplaner? Når du har oprettet en tur, kan du tilføje, omarrangere eller slette steder på den.

1. På fanen Ture trykker du på en tur for at åbne den.
  2. Gør et af følgende:
    Tilføj flere steder
    1. Tryk på .
    2. Søg efter et interessant sted blandt de tilgængelige valgmuligheder.
    Omarranger steder
    1. Tryk på , og tryk så på Rediger.
    2. Tryk og hold på i slutningen af det emne, du vil fjerne. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering og så slippe.
    3. Tryk på Udført.
    Slet steder
    1. Tryk på , og tryk så på Rediger.
    2. Marker de steder, du vil slette.
    3. Tryk på Udført.

Slette ture

1. På fanen Ture trykker du på og så på Slet.
  2. Vælg de ture, du vil slette.
  3. Tryk på Slet.

Eksport af dine ture

Sikkerhedskopier ture ved at eksportere og gemme dem som .tcz-filer.
På fanen Ture trykker du på og så på Eksporter.
Tip: Tryk på , og tryk så på Fjern markering for alt for at fravælge alle ture.
Eksporterede ture er gemt som .tcz-filer. Hvis du eksporterede flere ture på én gang, gemmes de samlet i én .tcz-fil.

Import af ture

Få ture tilbage, som du tidligere har sikkerhedskopieret som .tcz-filer.
  1. På fanen Ture trykker du på og så på Importer.
  2. Tryk på den fil, du vil importere, og tryk så på Importer.