PROGRAMMER & FUNKTIONER
Vise kort
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Vise kort

På startskærmen trykker du på > Locations. Et kort åbnes, som viser din aktuelle placering.
Tryk for at skifte mellem 2D- og 3D-visninger.
Interessant sted. Tryk for at se flere oplysninger, ringe, få kørselsvejledninger eller dele.
Din aktuelle placering.
Tryk for at bruge eller ikke bruge kompasset.
Dette ikon vises i stedet for kompasset, når du styrer kortets retning manuelt.
Zoom ind-knap. Tryk på skærmen for at vise.
Zoom ud-knap. Tryk på skærmen for at vise.
Hurtige links Tryk for at vise flere faner, f.eks. Footprints og Ture.

Valg af de interessante steder, der skal vises på kortet

1. Når du ser på et kort, skal du trykke på og så på Vis (eller Mere > Vis).
  2. Vælg de interessante steder, som du ikke vil se, når du ser på kortet.
    Tip: Du kan også vælge at vise eller ikke vise footprints og 3D-bygninger på kortet.
  3. Tryk på Udført.

Sætte en pind i en placering på kortet

Sæt en pind i en foretrukken placering på kortet, og tilføj den som et footprint, få kørselsvejledninger til den eller del den med venner.
  1. Når du ser på et kort, skal du trykke og holde på et område på kortet, som du vil sætte en pind på.
  2. Tryk på og vælg det, du vil gøre.
Tip: Fjern alle pinde på kortet, mens du ser på det, ved at trykke på og så trykke på Fjern pind (eller Mere > Fjern pind).

Ændre sproget for gadenavn og interessante steder

1. Mens du ser på et kort, skal du trykke på og så på Indstillinger > Kort > Kortsprog.
  2. Vælg et af følgende.
    Brug lokalt kortsprog Brug dette, hvis du vil bruge det lokale sprog på kortet. Hvis du f.eks. leder på et kort over Japan, vil det bruge japanske tegn.
    Brug sprog, der passer bedst Brug dette, hvis du vil bruge de aktuelle sprogindstillinger. Det er måske ikke tilgængeligt for alle kort.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d