Administration af Kalenderbegivenhederbegivenheder

Redigere en begivenhed

Du kan kun redigere begivenheder, som du selv har oprettet.
  1. Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på .
  2. Foretag ændringerne til begivenheden.
  3. Tryk på Gem.

Slette en begivenhed

Gør et af følgende:
  • Når du ser en begivenhed, skal du trykke på og så på Slet aftale.
  • I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenhed og trykker på Slet aftale.
Hvis begivenheden gentager sig, bliver du spurgt, om du vil slette bare den forekomst eller alle forekomster fra Kalenderbegivenheder.

Dele en begivenhed

Du kan dele en kalenderbegivenhed som en vCalendar ved hjælp af Bluetooth eller ved at sende den som en filvedhæftning med din e-mail eller som en meddelelse.
  1. Når du ser en begivenhed, skal du trykke på og så på Videresend.
  2. Vælg, om den skal sendes via Bluetooth, E-mail eller Meddelelser.