Oprettelse af en begivenhed

Du kan oprette begivenheder, der synkroniseres med din Google- eller Exchange ActiveSync-kalender samt begivenheder på HTC EVO 3D.
Bemærk: Ikke logget ind på dine konti endnu? Dine kalenderbegivenheder oprettes under PC Sync, som du senere kan synkronisere med computerens Outlook kalender via HTC Sync.
  1. Fra startskærmen trykker du på > Kalenderbegivenheder.
  2. I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på .
  3. Tryk på kalendernavnet for at vælge den kalender, du gerne vil tilføje begivenheden til.
  4. Du kan invitere personer ved at trykke på og vælge dem, du vil invitere.
  5. Indtast oplysninger og begivenheden som f.eks. navn, dato osv.
  6. Tryk på Gem.