Om Kalenderbegivenheder

Gå aldrig glip af en vigtig aftale igen. Brug programmet Kalenderbegivenheder til at planlægge dine begivenheder, møder og aftaler.

Du kan også konfigurere HTC EVO 3D, så den altid er synkroniseret med kalendere, som f.eks. Google Kalender, Outlook Kalender og Microsoft Exchange ActiveSync Kalender.

Hvis du er logget ind på dine sociale netværkskonti, vises relaterede kalenderbegivenheder i Kalenderbegivenheder.