KOMMUNIKATION
Læse og besvare en e-mail-meddelelse
KOMMUNIKATION

Læse og besvare en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. I e-mail-kontoens indbakke trykker du på den e-mail, du vil læse.
  4. Vælg en handling nederst på skærmen for din e-mail.
    Bemærk: Tryk på for at se muligheder for sletning af e-mail eller markering af dem som ulæste.

Hvor er mine ulæste e-mails?

Fanen Ulæste indeholder alle dine ulæste e-mails. Tilføj den, hvis den ikke vises på skærmen.
  1. Tryk og hold på en fane. Når skærmen skifter og viser det område, hvor du kan omarrangere ikoner, skal du løfte fingeren.
  2. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering.
  3. Tryk på , og tryk så på fanen Ulæste.

Gemme en e-mail i programmet Opgaver

Gem en e-mail i listen Opgaver, så du kan påminde dig selv om at svare.
  1. Tryk og hold på en e-mail, og tryk så på Gem som opgave.
  2. På skærmen Ny opgave indtaster du et navn på opgaven.
  3. Indtast andre opgavedetaljer og tryk på Gem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d