Afsende en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Tryk på .
  4. Angiv en eller flere modtagere.
    Tip: Vil du tilføje flere modtagere i en carbon copy (Cc) eller blind carbon copy (Bcc) til e-mailen? Tryk på > Vis Cc/Bcc.
  5. Indtast emnet, og opret så din meddelelse.
  6. For at tilføje en vedhæftning, trykkes på Vedhæft, og så kan du vælge, hvad du vil vedhæfte.
    Tip: Skriver du en e-mail med høj prioritet? Tryk på > Angiv prioritet.
  7. Tryk på Send, eller tryk på Gem som kladde, hvis du vil sende den senere.

Genoptagelse af en kladde til e-mail-meddelelse

1. I e-mail-kontoens indbakke trykker du på > Kladder.
  2. Tryk på meddelelsen.
  3. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Send.