Om Friend Stream

Med Friend Stream kan du dele og få opdateringer fra venner på populære sociale netværk i ét feed.
På startskærmen trykker du på > Friend Stream.

Når du trykker på en persons statusopdatering, kan du:

• Se tweet'et. Hvis der deles et weblink, vil du også se den posterede webside lige under tweet'et.
  • Skrive en kommentar.
  • Kan lide en persons Facebook-indlæg.
  • Se en persons albumbilleder.

Når du trykker på en persons billede eller navn, kan du:

• Undersøge personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-væg.
  • Undersøge personens tweet-indlæg.

Tryk på for at vise posteringer fra et bestemt socialt netværk.

Glid til de andre faner for at se flere muligheder. Du kan trykke på og så på Indstillinger > Rediger faner for at tilpasse Friend Stream-fanerne.

Søgning efter meddelelser fra dine sociale netværk

Glid til fanen Meddelelser for hurtigt at se ét feed af dine meddelelser fra forskellige sociale netværk.