PROGRAMMER & FUNKTIONER
Facebook for HTC Sense
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Facebook for HTC Sense

Logge ind på din Facebook-konto fra Konti og synkronisering-indstillinger eller programmet Facebook (forudinstalleret eller overført) logger dig automatisk ind på Facebook for HTC Sense. Du skal måske også autorisere Facebook for HTC Sense til at oprette forbindelse til din Facebook-konto.

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle dine Facebook-kontakter og deres onlinestatusopdateringer i Kontakter.
  • Se Facebook-billeder i Galleri.
  • Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.
  • Vis Facebook-begivenheder og dine venner fødselsdage i Kalenderbegivenheder.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d