KOMMUNIKATION
Kontaktpersonoplysninger og samtaler
KOMMUNIKATION

Kontaktpersonoplysninger og samtaler

Når du trykker på en kontaktperson på Kontakter-skærmen, åbnes skærmbilledet med detaljer over kontaktpersoner.
Skærmen med kontaktpersondetaljer har følgende faner:

Detaljer

Viser de oplysninger, du har gemt for kontaktpersonen. Kontakt en kontaktperson ved at trykke på en mulighed.

Tråd

Viser SMS-meddelelser og e-mails, som du har modtaget fra kontakten. Det viser også alle dine indkommende, udgående og ubesvarede opkald til og fra kontaktpersoner.

Du kan svare på en meddelelse, sende en e-mail eller ringe til kontakten fra denne fane.

Opdateringer

Viser kontaktpersonens opdateringer og begivenheder fra de sociale netværkskonti.

Hvis du vil se en meddelelse om kontaktens fødselsdag i afsnittet Begivenheder, kan du trykke på meddelelsen og vælge, hvordan du vil hilse kontakten.

Galleri

Viser linkede kontaktpersoners album og billeder.

Redigere en kontaktpersons oplysninger

1. Tryk og hold på kontaktpersonen på fanen Personer, og tryk så på Rediger kontakt.
    Bemærk: Facebook- og Twitter-kontakter kan ikke redigeres.
  2. Indtast de nye oplysninger.
  3. Tryk på Gem.

Slette kontakter

1. På fanen Personer trykker du på .
  2. Tryk på Slet.
  3. Vælg de kontaktpersoner, du vil fjerne.
  4. Tryk på Slet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d