Sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner på lagerkortet

1. På fanen Personer trykker du på .
  2. Tryk på Import/eksport af > Eksporter til SD-kort (eller Mere > Import/eksport af > Eksporter til SD-kort).
  3. Vælg en konto eller kontaktpersontypen, der skal eksporteres.
  4. Tryk på OK.

Importere kontaktpersoner fra lagerkortet

Du kan kun importere kontaktpersoner, der blev eksporteret til lagerkortet ved hjælp af funktionen Eksporter til SD-kort.
  1. På fanen Personer trykker du på .
  2. Tryk på Import/eksport af > Eksporter fra SD-kort (eller Mere > Import/eksport af > Eksporter fra SD-kort).
  3. Hvis du har konfigureret mere end én konto, skal du trykke på typen for de importerede kontakter.