KOMMUNIKATION
Fletning af kontaktoplysninger
KOMMUNIKATION

Fletning af kontaktoplysninger

Undgå dubletangivelser ved at flette kontaktpersonoplysninger fra forskellige kilder, som f.eks. dine sociale netværkskonti, til én kontaktperson.

Acceptere foreslåede matchede kontaktpersoner

Når HTC EVO 3D finder kontaktpersoner, som kan flettes, kan du se ikonet for i meddelelsesområdet på statuslinjen.

1. Rul meddelelsespanelet ned, og tryk så på Forslag til matchede kontakter. Du ser en liste over foreslåede kontakter, der kan flettes.
  2. Vælg de kontaktpersoner, du vil flette.
  3. Tryk på OK.

Manuel fletning af kontaktpersonoplysninger

1. Tryk på navnet på kontaktpersonen på fanen Personer (ikke ikonet eller billedet), du vil linke.
  2. Tryk på eller (hvis der er foreslåede links).
  3. Du kan:
    • Under Foreslå links trykker du på for at linke kontaktpersonen til en konto.
    • Under Tilføj kontakt trykker du på en af mulighederne for at linke til en anden kontakt.

Bryde linket

1. Tryk på navnet på kontakten på fanen Personer (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktoplysningslink, du vil afbryde.
  2. Tryk på .
  3. I afsnittet Linkede kontakter trykker du på ved siden af den kontotype, du vil afbryde linket til.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d