Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. Tryk på dit navn eller e-mail-adresse på fanen Personer, og tryk så på Rediger mit kontaktpersonkort.
    Tip: Hvis du loggede ind på dine onlinekonti, skal du trykke på Mig, og vælg så, om du vil linke profilen til en eksisterende kontaktangivelse, der allerede indeholder dine personlige oplysninger eller redigere profilen.
  2. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  3. Tryk på for at ændre dit billede.
  4. Tryk på Gem.

Hvad du kan se på din profil

Når du trykker på Min profil, vil du se følgende faner:

Detaljer

Viser dine kontaktoplysninger. Du kan også se de seneste indlæg på sociale netværk ( hvis du er logget på dem). Du kan også redigere din profil eller dele den med andre.

Opdateringer

Viser de opdateringer, du har posteret på dine sociale netværk.

Galleri

Viser album og billeder fra dine sociale netværk.