INDSTILLINGER & SERVICES
Styring af dine onlinekonti
INDSTILLINGER & SERVICES

Styring af dine onlinekonti

Ændring af synkroniseringsindstillinger

1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Træk i skyderen øverst på skærmen for at slå automatisk synkronisering til eller fra.

Manuel synkronisering af en konto

1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Tryk på den konto, du vil synkronisere.
  3. Tryk på Synkroniser nu.

Styring af indstillinger for synkroniserede konti

1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Tryk på den konto, du vil opdatere.
  3. Tryk på det element, du vil synkronisere eller redigere.

Fjernelse af en konto

Du kan fjerne en konto for at slette alle de oplysninger, HTC EVO 3D har tilknyttet den. Fjernelse af en konto sletter ikke oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Tryk på den konto, du vil fjerne.
  3. Tryk på Fjern konto.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d