INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisering med en Google-konto
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisering med en Google-konto

Log på din Google-konto for at se din Gmail, kontaktpersoner og kalendere på din HTC EVO 3D. Du skal også logge ind på en Google-konto for at kunne bruge de fleste Google-programmer.

Tilføjelse af flere Google-konti

Du kan tilføje mere end énGoogle-konto. Du kan dog kun sikkerhedskopiere telefonindstillingerne for én Google-konto, du logger ind på, på Google-servere. Desuden bruger de fleste Google-programmer og -tjenester den første Google-konto, du logger ind på, men giver dig mulighed for at vælge de andre Google-konti, du tilføjede.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konto og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Googlewebsted.
  1. Åbn webbrowseren på HTC EVO 3D eller computeren
  2. Gå til www.google.com/accounts/recovery.
  3. Indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen.
  4. Klik på Send.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d