INDSTILLINGER & SERVICES
Hyppigste spørgsmål om HTC Watch
INDSTILLINGER & SERVICES

Hyppigste spørgsmål om HTC Watch

Hvorfor bedes jeg om at logge ind igen på min konto?

Når der er gået et vis tidsinterval (ca. 20 minutter), bliver du igen bedt om at logge ind på din HTC Watch-konto, før du kan fortsætte med at leje eller købe videoer eller få adgang til nogle indstillinger. Det er en sikkerhedsforholdsregel for at kontrollere din identitet og sikre, at du godkender, at det er din konto.

Hvor længe er lejeperioden for en video?

Afhængigt af studiernes vilkår og det land, hvor du hentede videoen, er lejeperioden enten 24 eller 48 timer fra første visning.

Hvis du ikke skal se videoen med det samme, har du op til 30 dage, før lejeperioden udløber.

Hvorfor vil HTC Watch ikke lade mig fjerne en enhed og tilføje en ny?

Du kan kun fjerne én HTC-enhed for hver 120 dage.

Sletning af din HTC Watch-konto

1. Tryk på i programmet Watch, og tryk så på Indstillinger.
  2. Tryk på Konto > Fjern konto.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d