Dele medier på dit hjemmenetværk

Del billeder, videoer og musik med en større kreds af venner på dit hjemmenetværk. Du skal bare oprette forbindelse fra telefonen til netværket og øjeblikkeligt vise optagne billeder og videoer på et stort TV eller begynde at streame dine foretrukne musiknumre til et Hi-Fi-system — alt sammen via DLNA. Yderligere oplysninger om DLNA fås på www.dlna.org.
Vigtigt: Før du deler medier via netværket, skal du:
  • oprette forbindelse fra telefonen til netvćrket via Wi-Fi.
  • Tilslut TV'et eller lydsystemet til netværket. Se i vejledningen til TV'et eller lydsystemet, hvis du er i tvivl.
  1. Ĺbn programmet Galleri eller Musik.
  2. Find det medium, som du vil dele, og tryk pĺ det.
  3. Mens du ser på et billede eller afspiller en video, skal du trykke på skærmen for at vise afspilningsfunktionerne og så trykke på . Eller, hvis du afspiller musik, skal du trykke på og så på Output.
  4. Vćlg den enhed pĺ netvćrket, hvor du vil afspille mediet.
  5. Når du er tilsluttet den anden enhed, kan du trykke på skærmfunktionerne for at styre afspilningen, tilpasse lydstyrken osv.
  6. For at stoppe deling af medier og afbryde fra den anden enhed, trykker du på .
Tip: Når du afspiller medier på en anden enhed, kan du trykke på og gøre andre ting på HTC EVO 3D.