Lytte til musik

Du kan nyde at lytte til sange og musik på HTC EVO 3D med programmet Musik.

1. Mens du søger i musiksamlingen, kan du trykke på en sang for at afspille den.
  2. Tryk på skærmikonerne for at kontrollere musikafspilningen, gentage sange og andet.
Juster medielydstyrken.
Gå til biblioteket.
Skift mellem afspilningstilstanden eller kølisten. Du kan omarrangere sange, mens de er i kølisten.
Tryk og træk fingeren over statuslinje for at spring til en anden del af sangen.
Vis muligheder til tilføjelse af sange til en afspilningsliste, dele sangen og andet.
Tænd/sluk for blandingsfunktionen. (Blanding er deaktiveret, når knappen er grå).
Gennemgå gentagelsestilstandene: gentag alle sange, gentag aktuel sang og gentag ikke.

Søgning efter musikvideoer på YouTube

Det er let at finde musikvideoer for den sang, du lytter til på YouTube. Tryk på på skærmen Afspilles nu og så på Find videoer.

Opdatering af albumomslag

1. På skærmen Afspilles nu trykker du på og så på Opdater albumkunst.
  2. Vælg, om du automatisk eller manuelt vil opdatere alle albumomslag eller bare opdatere den aktuelle sang på skærmen Afspilles nu.

Afspilning af musik fra låseskærmen

Når du lytter til musik, og skærmen slukker, skal du trykke på TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og kontrollere musikafspilningen direkte på låseskærmen.
Hvis du ikke kan se afspilningsfunktionerne på låseskærmen, skal du svippe finger fra venstre mod højre på feltet på skærmen.
Tip: Du kan også midlertidigt standse musikafspilningen fra meddelelsespanelet.