PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hyppigste spørgsmål om 3D-kamera
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hyppigste spørgsmål om 3D-kamera

Hvordan viser telefonen 3D?

Din telefon har et ekstra lag (en parallax barrier) oven på skærmen, som simulerer 3D-dybde. Det sætter dine øjne i stand til at se hver sit forskellige billede gennem dette lag, hvilket simulerer en dybdefornemmelse. Når du flytter eller hælder telefonen til en anden vinkel, kan du se 3D-billedet rette ud og ind igen.
Advarsel:
  • At kigge på 3D-billeder kan medføre symptomer som træthed i øjnene, svimmelhed eller kvalme hos nogle mennesker. Hvis du oplever sådanne symptomer eller ubehag, skal du øjeblikkeligt holde op med at bruge 3D-funktionen og søge læge.
  • Du bør tage regelmæssige pauser, når du bruger 3D-funktionen for at forhindre disse symptomer og/eller synsforstyrrelse. Du bør undgå at se 3D-billeder hele tiden og i længere tidsperioder.
  • Børn under 17 år bør ikke bruge 3D-funktionen, da det kan påvirke eller ødelægge øjne, der udvikler sig.
  • Diskuter bestemt problemer med din optiker, øjenlæge eller læge.

Hvad er den maksimale opløsning for 3D- og 3D-billeder?

Den maksimale optageopløsning er forskellig for 3D- og 2D-billeder.
  • Din telefonen optager 3D-billeder med en opløsning på 2 megapixel. Den er fast og kan ikke ændres under kameraindstillingerne.
  • Under kameraindstillingerne kan du vælge den opløsning, du ønsker at bruge til 2D-billeder. Den maksimale opløsning er 5 megapixel.

Hvad er den maksimale opløsning for 3D- og 3D-videoer?

Den maksimale optageopløsning er 720p (HD) med 30 bps.
  • Opløsning til 3D-videoer er fast og kan ikke ændres under kameraindstillingerne.
  • Under kameraindstillingerne kan du vælge den opløsning, du ønsker at bruge til 2D-videoer.

Hvad er den bedste afstand for at tage 3D-billeder og -videoer?

Minimumafstanden er ideelt fra motivet og ca. 50 cm (1,6 fod). Maksimumafstanden bør ikke være over 3,5 m (11 fod).

Hvilke optagelsesfilformater findes til 3D-billeder?

Optag 3D-billeder i filformatet jps (JPEG-stereo) eller mpo (Multiple-picture object-format). Skift kameraet til 3D-tilstand, og væk så det format, du vil bruge fra kameraindstillingerne.

Hvordan kan jeg se 3D-billeder på computeren?

Hvis du ikke har et 3D-panel og 3D-fotofremvisersoftware på computeren, kan du først gemme 3D-billeder som normale jpeg-billeder i programmet Galleri, før du kopierede og ser dm på computeren.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d