PROGRAMMER & FUNKTIONER
Grundlæggende om kameraet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du rejser for arbejdet eller privat kan du tage billeder og videoer af din tur og møder med HTC EVO 3D.
Åbn kameraet i billedtilstand ved at trykke på fra startskærmen og trykke på Kamera. Eller tryk på knappen KAMERA.

Du finder følgende skærmfunktioner og -indikatorer på skærmen Kamerasøger:

• Indikatoren for automatisk fokus fortæller dig, hvor fokus er for billedet.
  • Indikatoren for rystelsesregistrering vises, når du tager billeder ved lavt lysniveau.
  • Brug skærmfunktionerne til at skifte imellem billed- og videotilstande, tilføje effekter, zoome ind og ud på motivet mm.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d