Indstille valgmuligheder for browser

Tilpas webbrowseren, så den passer til din måde at browse på. Angiv valgmuligheder for skærm, personlige oplysninger og sikkerhed, når du bruger webbrowseren.
På browserskærmen trykker du på og så på Indstillinger.

Indstilling af din startside

1. På browserskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Generelt > Indstil startside.
  2. Vælg den startside, du vil bruge.

Valg af, hvornår der skal vises Adobe Flash-indhold

Vælg, hvilket Adobe Flash-indhold du vil se på en webside og hvornår du ønsker at se det.
  1. På browserskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Avanceret > Aktiver Flash og plugins.
  2. Tryk på Efter anmodning.

Efter du har valgt Påkrævet, kan du vise Adobe Flash-indholdet ved at trykke på på websiden.