Visning af bogmærker og tidligere besøgte sider

Du kan lagre lige så mange bogmærker, som du vil, på HTC EVO 3D. Du kan også få adgang til en nyttig liste over de websteder, du har besøgt, eller hurtigt se de sider, som du oftest besøger.

Bogmærke en webside

1. Når du ser på en webside, trykker du på og dernæst på Tilføj til > Bogmærke.
    Bemærk: Du kan ikke oprette bogmærker, mens du er på en side i inkognito.
  2. Rediger bogmærkets navn efter behov, og tryk så på Udført.

Åbne et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Bogmærker.
  2. Naviger til det bogmærke, du vil åbne på fanen Bogmærker , og tryk så på det.
Tip: Hvis du har konfigureret Google Chrome synkronisering på din Google-konto, trykker du på og derefter på Kontoliste for at se dine synkroniserede bogmærker.

Redigering af et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker trykker du på er derefter på Rediger.
  3. Tryk på til højre for det bogmærke, du vil redigere.
  4. Indtast dine ændringer, og tryk så på Udført.

Visning af en tidligere besøgt side

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Oversigt , og tryk så på siden.
Tip: Du kan også trykke og holde på for hurtigt at se din weboversigt.

Rydning af listen over tidligere besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Oversigt trykkes på og derefter på Slet alle.

Visning af en side, som du ofte besøger

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Mest besøgte , og tryk så på siden.

Rydning af listen over mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Mest besøgte trykker du på og så på Ryd alt.

Ændring af visning af bogmærker eller mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker eller fanen Mest besøgte trykkes på .
  3. Skift imellem Miniaturebilleder og Liste visning.