Søgning på HTC EVO 3D og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC EVO 3D og på nettet ved at bruge Søg. Nogle programmer, f.eks. Kontakter eller Mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til at søge i disse programmer.

Indstille søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på og så på Indstillinger.
  3. Tryk på Google-søgning og tilpas dine søgeindstillinger.
  4. Når du er færdig, trykker du på .
  5. Tryk på Emner, der kan søges efter, og vælg så de emner, du vil inkludere, når du udfører en søgning.

Udførelse af søgninger på nettet og HTC EVO 3D

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet. I takt med at du indtaster, vises matchende emner på HTC EVO 3D og forslag fra Google-netsøgning som en liste.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.
    Tip: Tryk på for at indtaste det i søgefeltet. Der vises nye forslag, og du kan indtaste mere tekst eller trykke på ved siden af det næste forslag for hurtigt at uddybe søgningen.