KOMMUNIKATION
Søgning efter dine meddelelser
KOMMUNIKATION

Søgning efter dine meddelelser

Afhængigt af dine indstillinger for meddelelser vil HTC EVO 3D afspille en lyd, vibrere eller vise meddelelsen kortvarigt i statuslinjen, når du modtager en ny meddelelse. Der vises også et ikon for ny meddelelse i statuslinjen.
Hvis du vil åbne og læse meddelelsen, kan du:
  • Åbne meddelelsespanelet, og så trykke på opdateringsmeddelelsen.
  • Gå til programmet SMS, og åbne meddelelsen.

Vise og gemme en vedhæftning fra en multimediemeddelelse

Hvis du er bekymret over størrelsen af dine data-downloads, kan du kontrollere multimediemeddelelsens størrelse, før du henter den.
Bemærk: Når Automatisk hentning under MMS-indstillinger er deaktiveret, hentes kun overskriften på meddelelsen. Du kan hente hele meddelelsen ved at trykke på knappen Hent.
  • Hvis der er en medievedhæftning, f.eks. et billede eller en video i en modtaget meddelelse, skal du trykke på den for at se indholdet.
  • Hvis vedhæftningen er en kontakt (vCard), skal du trykke på det for at se kontaktens oplysninger og så trykke på Gem for at tilføje det til dine kontakter.
  • Hvis vedhæftningen er en aftale eller begivenhed (vCalendar), skal du trykke på den for at vælge den kalender, hvor du vil gemme den, og derefter trykke på Importer.
  • Gem vedhæftningen ved at trykke og holde på multimediemeddelelsen og derefter vælge at gemme vedhæftningen i valgmenuen.

Gemme en tekstmeddelelse i programmet Opgaver

Gem en sms i listen Opgaver, så du kan påminde dig selv om at svare.
  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil gemme, og tryk så på Gem som opgave.
  3. Indtast en opgavetitel og andre detaljer.
  4. Tryk på Gem.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d