Afsende en tekstmeddelelse (SMS)

1. På startskærmen trykker du på > SMS.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til.
    Tip: Vil du sende meddelelsen til en gruppe af venner? Tryk på , og vælg så de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til.
  4. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din meddelelse.
  5. Tryk på Send, eller tryk på for at gemme den som en kladde.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse (vises over knappen Send). Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
    • Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.