Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigt til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

Returnering af et ubesvaret opkald

Når du har et ubesvaret opkald, vises ikonet for ubesvaret opkald på statuslinjen.

1. Glid for at åbne meddelelsespanelet for at se, hvem der ringer.
  2. Returner opkaldet ved at trykke på meddelelsen om ubesvaret opkald.
  3. Tryk på opkalderens navn eller nummer i opkaldsoversigten.

Søge efter opkald i Opkaldsoversigt

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på fanen Opkaldsoversigt.
  3. På skærmen Opkaldsoversigt kan du:
    • Trykke på et navn eller nummer i listen, du vil ringe til.
    • Trykke og holde på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.
    • Tryk på for kun at søge i opkaldsoversigten for den bestemte kontaktperson.
    • Tryk på og så på Vis for kun at vise en bestemt type opkald, f.eks. ubesvarede opkald eller udgående opkald.

Tilføjelse af et nyt telefonnummer til dine kontakter fra Opkaldsoversigt

1. På skærmen Opkaldsoversigt trykker og holder du på telefonnummeret, og så trykker du på Gem i Personer.
  2. Vælg, om du vil oprette en ny kontakt eller gemme nummeret i en eksisterende kontakt.

Rydning af listen Opkaldsoversigt

På skærmen Opkaldsoversigt gør du et af følgende:
Fjern et navn eller et nummer Tryk og hold ned på navnet eller nummeret, og tryk på Slet fra opkaldsoversigt.
Ryd hele listen Tryk på og så på Fjern opkaldsoversigt. Tryk på Vælg alt > Slet.